>  閱讀部分答案  選詞填空部分答案  26.O vigorous  27.I phenomenon  28.E effectively  29.G involved  30.M solution  31.D">

公交车短裙挺进太深了h女友,国产亚洲精品久久777777,亚洲成色www久久网站夜月,日韩人妻无码精品一区二区三区

233??У- ????????????

????
您現在的位置:233網校 >> 英語四級考試 >> 閱讀真題 >> 文章內容

2017年6月大學英語四級考試閱讀答案卷一完整版

2017年6月17日來源:233網校評論

  2017年6月英語四級閱讀部分答案 考后看講師解析對答案> 在線真題模擬>>

  閱讀部分答案

  選詞填空部分答案

  26.O vigorous

  27.I phenomenon

  28.E effectively

  29.G involved

  30.M solution

  31.D cycling

  32.C control

  33. J preventing

  34. N sufficient

  35. F increased

  【原文】

  As if you needed another reason to hate the gym, it now turns out that exercise can exhaust not only your muscles, but also your eyes. Fear not, however, for coffee can perk them right up again. During vigorous exercise, our muscles tire as they run out of fuel and build up waste products. Muscle performance can also be affected by a phenomenon called “central fatigue,” in which an imbalance in the body’s chemical messengers prevents the central nervous system from directing muscle movements effectively. It was not known, however, whether central fatigue might also affect motor systems not directly involved in the exercise itself—such as those that move the eyes. To find out, researchers gave 11 volunteers a carbohydrate solution either with a moderate dose of caffeine—which is known to stimulate the central nervous system—or as a placebo without, during 3 hours of cycling. After exercising, the scientists tested the cyclists with eye-tracking cameras to see how well their brains could still control their visual system. The team found that exercise reduced the speed of rapid eye movements by about 8%, preventing their ability to capture new visual information. The caffeine—the equivalent of two strong cups of coffee—was sufficient to counteract this effect, with some cyclists even displaying increased eye movement speeds, the team reports today in Scientific Reports. So it might be a good idea to get someone else to drive you home after that marathon.

  【答案解析】

  26. 本題是在文中的第三句話中出現,根據該句的語法結構,發現26題所在處的單詞詞性應為形容詞,修飾exercise,聯系上文中提到“鍛煉可以消耗身體中的肌肉”,由此得知本句的意思為經過大量鍛煉后,我們的肌肉變得疲憊,因此此處應填入“vigorous”表示“劇烈的運動”。

  27. 本題是在a和called “central fatigue”中間出現,根據語法結構,可以得出此處應填入的單詞詞性為名詞,后面的called “central fatigue”做后置定語修飾限定前面的名詞,然后根據本句意思“肌肉的表現也會被一種稱之為“中樞疲勞”的_____所影響”;根據所給出的全部名詞,選出正確答案為I phenomenon現象一詞。

  28. 本題位于句子后,根據語法結構可以判斷出本題要填入的詞匯的詞性為副詞,因此根據該句意思“人體內化學信使的失調會使中樞神經系統無法______指導肌肉運動”,此處應填入的副詞為E effectively 有效地。

  29. 本題位于名詞motor system(運動系統)之后,且空格前有directly副詞的修飾,由此確定該處單詞的詞性應為動詞,但由于本句已有謂語動詞affect,因此此處應填入非謂語動詞,限定修飾前面的名詞motor system;根據文中意思,可以確定此處的單詞應為G involved 參與,即“不直接參與鍛煉的運動系統--例如眼部運動”。

  30. 本題前面有不定冠詞a,由此判斷此處應為名詞,根據后面“either with a moderate dose(適度劑量) of caffeine”可以得知此處應該是研究人員給11位志愿者一種溶液。因此,本題應選M solution。

  31. 本題應結合下文進行分析,首先根據題目所在位置可判斷此處的詞性為名詞類詞匯(包括動名詞);下文中提到科學家測試騎自行車的人(cyclist),由此可得知前面應該是這些人所做的運動應為騎自行車,因此,本題選擇D cycling (騎自行車)。

  32. 本題所在部分的意思為“大腦如何_____視覺系統”,此處需要填入的單詞詞性為動詞,根據常識,可以得知大腦控制視覺系統,因此此處選擇C control (控制)。

  33. 根據語法結構可得出本題所在部分為句子的狀語成分,因此需要填入的單詞詞性為非謂語動詞,根據文章邏輯,得出“鍛煉使快速眼動速度降低8%左右,_____他們捕捉新的視覺信息的能力”,此處應為降低/組織捕捉新的視覺信息的能力,因此此處選擇J preventing(阻止)。

  34. 本題考查詞組搭配be ______ to,根據文章的邏輯,上文第二句話中提到“不用害怕,咖啡可以使眼睛快速恢復”,由此,可以推出此句的意思為“咖啡因足夠消除這種影響,一些騎自行車的志愿者甚至眼動速度增加。”因此,此題選擇 N sufficient (足夠的;充分的)。

  35. 根據上題的分析,可以快速選出此題的答案為 F increased(增加)。


,

  段落信息匹配

  36 [H] 題干:Successful team leaders know exactly where the team should go and are able to take promptaction.

  37 [D] 題干:Decentralisation of authority was also found to be more effective in military operations.

  38 [B] 題干:In many companies,the conventional form of organisation is giving way to a network of teams.

  39 [J] 題干:Members of poorly managed teams are easily distracted from their work.

  40 [G] 題干:Teamwork is most effective when team members share the same culture.

  41 [A] 題干:According to a report by Deloitte,teamwork is becoming increasingly popular among companies.

  42 [F] 題干:Some team members find it hard to agree on questions like membership and the team's purpose.

  43 [E] 題干:Some scholars think teamwork may not always be reliable,despite its potential to work wonders.

  44 [I] 題干:To ensure employee's commitment,it is advisable to give them more flexibility as to where and how they work.

  45 [C] 題干: Product transitions take much less time now than in the past.

  仔細閱讀1

  46 D Britons have developed the habit of saving.

  47 B It will remain gloomy.

  48 C Luxurious features add much to the price.

  49 A They are particular about the quality of toilet paper.

  50 D Environmental protection is not much of a concern when Britons buy toilet paper.

  仔細閱讀2

  51 B She succeeded in quitting smoking abruptly.

  52 D They were offered nicotine replacements.

  53 C It is encouraging.

  54 B needs some practice first.

  55 A They find it even more difficult.

  51. 根據題干中專有名詞Lindson-Hawley回文快速定位到文章中的段,根據段的信息可得出Lindson-Hawley的母親曾經是一位吸煙者,第二段中她發現她的母親有效地戒煙了,而且戒地很突然、很徹底。根據第二段中的信息點,可以得出本題的正確選項應為B She succeeded in quitting smoking abruptly. (她突然成功戒掉了煙癮。)A、C、D選項在文中都沒有提及,屬于無中生有選項。

  52. 本題問的是“在Lindson-Hawley的研究中,吸煙者在戒煙的過程中得到了哪些幫助?”,本題解題根據題文一致原則,可順序定位至第三段第四、五句話,提到兩組志愿者在戒煙前除了使用nicotine replacement(尼古丁替代療法)之外,還使用nicotine patches尼古丁貼片(一種戒煙貼)。他們還在戒煙前后接受護士的talk therapy(談話治療)。結合定位信息及四個選項的意思,可以確定選項D They were offered nicotine replacements.為本題的正確答案。

  53. 根據題干中專有名詞Dr. Gabriela Ferreira回文定位該題至文中第五段后半部分Dr. Gabriela Ferreira的引語部分,其中她提到“It gives them the encouragement, I think, to really go for it.”根據這句話結合四個選項的意思,可以確定選項C It is encouraging.為原文的同義替換。

  54. 根據題干定位至第五段第2行,根據上下文,可確定本題在文中的定位信息處為“And I think people see that for smoking as well. They think, ‘well, if I gradually reduce, it’s like practice’.”由此可以得知這些人的觀點是逐步戒煙首先需要一些練習,該題四個選項中B needs some practice first.為文中信息的同義替換。A、C、D選項在文中都沒有提及,屬于無中生有選項。

  55. 根據題干信息“quit smoking gradually”,定位至文中第五段“But that wasn’t the case. Instead of giving people practice, the gradual reduction likely gave them cravings and withdrawal symptoms before they even reached quit day.”根據原文的定位信息可得知逐步戒煙有可能會更能使人上癮甚至出現戒斷癥狀。結合四個選項可以確定A They find it even more difficult.為正確選項。

  仔細閱讀1

  46 D Britons have developed the habit of saving.

  47 B It will remain gloomy.

  48 C Luxurious features add much to the price.

  49 A They are particular about the quality of toilet paper.

  50 D Environmental protection is not much of a concern when Britons buy toilet paper.

  仔細閱讀2

  51 B She succeeded in quitting smoking abruptly.

  52 D They were offered nicotine replacements.

  53 C It is encouraging.

  54 B needs some practice first.

  55 A They find it even more difficult.

  關注:

  2017年6月英語四級考試真題及講師解析

  2017年6月英語四級成績查詢時間及入口

300x180sijizhenti.jpg

責編:wxx  評論  糾錯

課程免費試聽
?γ??????? ??? ???/???? ??????? ????
????????????????????????????????? ????? ??100 / ??100 ????
???????????????????????? ????? ??100 / ??100 ????
???????????????????????? ????? ??100 / ??100 ????
??????????????????д???? ????? ??100 / ??100 ????
主站蜘蛛池模板: 长子县| 普宁市| 十堰市| 辽源市| 中山市| 尼勒克县| 揭东县| 蒲城县| 通道| 兴安盟| 富裕县| 正镶白旗| 庆安县| 衡阳市| 茌平县| 济阳县| 钟祥市| 卢氏县| 政和县| 莱州市| 盱眙县| 朔州市| 乌什县| 金阳县| 虞城县| 无极县| 博乐市| 南华县| 鄄城县| 乌什县| 湖口县| 邵东县| 油尖旺区| 洪雅县| 莱州市| 奇台县| 平和县| 乌鲁木齐县| 醴陵市| 五寨县| 米易县|